Gedelek Orhan Öcalgiray Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi beden,zihin,ahlak,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş hür ve bilimsel düşünme gücüne geniş dünya görüşüne sahip,topluma karşı sorumluluk duyan yapıcı ve yaratıcı verimli kişiler olarak yetiştirmek

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Milli Eğitimimizin amaçları doğrultusunda Milli ve manevi değerlere bağlı sorumluluk duygusu gelişmiş,kendine güvenen,kendine öz eleştiri yapabilen Ülkemizin gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek,çok çalışarak yüksek öğretime öğrenci yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:45
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz spor salonunda masa tenisi oynanabilmekte; bahçemizde 2 voleybol sahası, 1 basketbol sahası bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Şenliklerine Katılım Sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: okulumuzda Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi ve Sıfır Atık Projesi, Okulum Temiz Projesi uygulanmaktadır. Her yıl farklı yerel projeler belirlenerek uygulanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: 120
Diğer Hususlar: Okulumuz Taşıma Merkezi okullar kapsamında olup, Okulumuza Gedelek altından, Karsak ve Gemiç Mahallelerinden öğrenci taşınmaktadır.

Telefon - 0 224 586 50 27

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gedelekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gedelek Mahallesi No397 Orhangazi/BURSA

Öğretmen :8
Öğrenci :45
Derslik :5
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Mahallemiz Bursa-İstanbul ana yolu üzerinde kurulmuştur. Mahallemiz 450 haneli olup, geçim kaynağı turşuculuk ve zeytinciliktir. 30 kadar küçük çapta işletme ve 12 kadar büyük çapta turşu fabrikası vardır. Bu işletmelerden Yurt içi ve yurt dışına Turşu ihracatı yapılmaktadır.

Adres - Gedelek Mahallesi No397 Orhangazi/BURSA

Ulaşım Ulaşım sıkıntısı yoktur. Her yarım saatte bir Orhangazi´den mahallemize minibüs seferi bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mahallemiz İl merkezine 40 km-İlçe Merkezine 7 km. mesafededir. Bursa-İstanbul ana yolu üzerinde bulunmaktadır.